Links

0 Flares Filament.io 0 Flares ×Suffolk Fokkers

Lijst van Suffolkfokkers

Bentley Suffolks
De kudde van Charles Harding is al decennia aan de top. Bij Bentley probeert men aan de ene kant goede gebruiksdieren te fokken maar verliest men ook de uitstraling niet uit het oog.
Drinkstone Suffolks
De kudde van Arnold (sr) en John (jr) Park is gesitueerd in Drinkstone in de Scottish Borders. Ze zijn samen met Ortum al jaren de top in de UK performance fokkerij. Wij hebben een aantal rammen uit deze kudde.
Easyrams
De zoons van Robyn Hulme (Crosemanor) hebben hun eigen fokkerij opgezet. Zij gaan de Nieuw Zeelandse toer op met een uitermate interessant fokkerijproject.
Essie Suffolks
Essie Suffolks, based in the North East of Scotland, produces high Index Suffolk shearling rams for commercial and pedigree flocks. Established over 30 years ago, our closed flock consists of 100 ewes and by carefully selecting growth and confirmation traits in our breeding programme, all our ewes are in the top 25% of recorded Suffolks.
Mattemburgh Suffolks
De website van Yvette van Koelen. Samen hebben we geïnvesteerd in de aankoop van UK fokmateriaal. Yvette heeft een prachtige kudde ooien.
Ortum Suffolks
De Ortum fokkerij van Richard Garner is bij uitstek gericht op hoge vlees indexen. In de Signet lijsten is ruim het merendeel van de bovenste 50 dieren van deze fokkerij.
Sandyknowe Suffolks
Malcom Stewart van Sandyknowe heeft samen met zijn broer een grote kudde van ca 300 fokooien. De kudde is al ruim 30 jaar bezig met het bijhouden van prestatiegegevens.
Solwaybank Suffolks
The award-winning Solwaybank Suffolk Sheep flock is raised on the banks of the Solway Estuary in Scotland, and is one of the highest quality pedigree Suffolk flocks in the world.

Overige websites

Overige websites

BASCO
BASCO is het werkelijk uitmuntende registratie systeem waarin via de website alle fokgegevens inclusief indexen van de UK fokkers geregistreerd worden en raadpleegbaar zijn.
Schapendokter (Frank Glorie)
Frank Glorie heeft zich al een aantal jaren geleden als dierenarts gespecialiseerd in schapen. Dat is kennis die ik bij mijn locale dierenartsen vaak niet aantref. Bovendien heeft Frank zich toegelegd op technieken en behandelingen die je als schapenhouder echt helpen. Ik waardeer erg zijn professioneel advies, zijn praktische benadering en enthousiasme. Al jaren laat ik hem mijn schapen op drachtigheid scannen. Hij zit er bijna nooit naast.
Signet
Signet is de organisatie in het Verenigd Koninkrijk dat de fokwaarden berekent voor karkaskwaliteit. Een site met heel erg veel bruikbare informatie.
Solwaybank Suffolks
The award-winning Solwaybank Suffolk Sheep flock is raised on the banks of the Solway Estuary in Scotland, and is one of the highest quality pedigree Suffolk flocks in the world.
Suffolk Stamboek Nederland
Website van het Nederlands Stamboek van Suffolkschapen


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×