Suffolk Webcommunity

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Vandaag hoorde ik van Ning. Ning is een mogelijkheid om eenvoudig een ‘ community’ op te richten zodat je met een aantal mensen met wie je een interesse of hobby deelt je ervaringen en gedachten kan delen. Bij mij kwam meteen op dat het wel heel aardig zou zijn om met Suffolk Schapen fokkers zo iets op te zetten. Dus maar meteen de stoute schoenen aangetrokken. En zie hier!


Visit Suffolk Schapen Community

Op deze webcommunity zijn alle suffolk enthousiastelingen van harte welkom. Ik hoop dat het een mogelijkheid gaat bieden om ervaringen te delen, gegevens uit te wisselen en elkaar te inspireren bij het fokken van Suffolkschapen. Het is voor iedereen erg eenvoudig om op deze website je eigen pagina te maken, vragen te stellen of die van anderen te beantwoorden, een weblog bij te houden en foto’s en video’s te plaatsen. Uiteraard is het ook een mooie mogelijkheid om elkaar op de hoogte te houden van komende evenementen.

Ik roep dus iedere Suffolkfokker op om een bijdrage te leveren! Volgens mij kan het best ‘fun’ worden! Ik ben benieuwd of het wat wordt.

Dus meld je aan en draag bij!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.